KARS / MERKEZ - Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu

Kas

Okulumuzda Ulu Önder Mustafa Kemal'i anma töreni düzenlendi. Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz .

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. yılını coskuyla kutladık.

Ekm

Okul aile birliği toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında tören düzenlendi. 15 Temmuz  Şehitleri ve bütün şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyl

Sayın valimiz Ziya POLAT'ın  bütün öğretmenlere göndermiş olduğu karanfiller okulumuzda okul müdürümüz tarafından öğretmenlerimize takdim edildi.Sayın valimize çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılına başladık. Başarılarla dolu bir yıl geçirmeyi temenni ederiz.

Haz

Okulumuzda sene sonu etkinlikleri kapsamında sergi ve kermes düzenlendi. Öğrenciler sene boyunca hazırladıkları ürünleri sergilediler. Yapılan kermes ve sergiye veli ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi. Sergi ve kermesten sonra öğrenci ve velilerimiz müzik eşliğinde eğlendiler.

Haz

Okulumuz, çalışmalarıyla e-Twinning okulu olmamıza katkı sağlayan öğrencilerimizi ödüllendirdi.

May

Okulumuz, iki yıldan fazla süredir eTwinning platformuna kayıtlı olmasıyla, yapılan hem ulusal hem de uluslararası projelerle, bir Avrupa projemizin etiket almaya hak kazanmasıyla,  ayrıca yürütülen projelerde ve okul içerisinde uygulanan e-güvenlik politikalarımızla, bunların yanında dijital uygulamalar, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar ile öğretmenlerimizin sürekli mesleki gelişime teşvik edilmesiyle, öğretmen, öğrenci ve velinin işbirliği içerisinde olmasıyla Avrupa kriterlerini saglayan okullar arasında başarılı olmuştur. Bunun sonucunda Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde etmiş ve eTwinning için rol model olarak ‘eTwinning Okulu’ olmaya hak kazanmıştır. Çalışmalarda emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle ortaokullar arasında düzenlenen Resim Yarışmasında danışmanlığını Görsel Sanatlar öğretmenimiz Oğuzhan Çelik'in yaptığı 8. sınıf öğrencimiz Melike Bayrambey il genelinde ikinci olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Nis

İlimizde düzenlenen halk oyunları yarışmasında okulumuz birincilik kazanmıştır. Bu yarışmaya katılarak okulumuzu gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder, başta folklor hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz folklor ekibi il geneli halk oyunları yarışmalarına hazırlanıyor.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama programı için tablo hazırlanıp, pano oluşturuldu. Okulumuzda kutlama töreni yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Emniyet Müdürlüğü tarafından akran zorbalığının adli ve yasal boyutu ile ilgili seminer düzenlendi.