KARS / MERKEZ - Kasım Kurşunoğlu Ortaokulu

Ock

İngilizce öğretmenimiz Suzan Karabağ , Türkçe öğretmenimiz Özlem Çetinkaya  ve diğer branş öğretmenlerimiz de eTwinning projeleri için yarıyıl tatilinden sonra öğrencileriyle birlikte çalışmalara başlıyor.

Ock

Okulumuzda kızılay haftası kutlandı.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Kars Kanlı Tabya Müzesini ziyaret etti.

May

Temel Eğitim Okullarında Demokrasi Kültürünün geliştirilmesi kapsamında  proje okulu olarak seçilen okulumuzu Avrupa Birliği ve Bakanlık temsilcileri ziyaret etti.

Mrt

Okulumuz bir projeyi daha hayata geçirdi. Sayın Bakanımızın; “Biz hepimiz öğrenme yolculuğundayız. İsterim ki bir okul çıksın ´Gözetimsiz sınav yapıyoruz´.desin´´ sözünden yola çıkarak okulumuzda gözetimsiz sınavlar yapmaya başladık.

Nis

Bakanlığımızca yürütülen okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve düzenli takip edilmesi, internet ortamında gerekli duyuruların yapılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması amacı ile  http://okulsagligi.meb.gov.tr web sitesi oluşturulmuştur.

Mrt

Kars ili genelinde yapılan 15 Temmuz Demokrasi Günü ve Şehitlerini anma konulu yarışmada okulumuz 6. sınıf öğrencilerinden Neslihan ATİLLA 1. olmuştur